Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

            ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ      ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Αγαπητοί φίλοι.

Η Οδοντική Υγεία ως γνωστόν είναι από τους βασικούς πυλώνες της Γενικής Υγείας . Η καλή στοματική υγεία είναι δείγμα πολιτισμού και ποιότητα ζωής στις Δυτικές κοινωνίες.
Η πείρα των τελευταίων ετών έχει δείξει ότι θύμα της κρίσης που ζούμε , είναι και η στοματική υγεία η οποία έχει μπει σε δεύτερη αν όχι σε τελευταία προτεραιότητα .
Τα επιμέρους  ταμεία διαλύθηκαν η διαλύονται, ο ΕΟΠΥΥ προσφέρει μέσω των δομών του ΙΚΑ ελάχιστα και όχι πάντοτε την σωστή θεραπεία.
Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε  παραμέληση της στοματικής υγείας  με αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα.
Μεγαλύτερα  θύματα όλης αυτής της κατάστασης είναι ως επί το πλείστον οι χαμηλότερες οικονομικά τάξεις και ειδικά αυτή των χαμηλοσυνταξιούχων και των ανέργων .
Καθήκον όλων μας αυτή την εποχή ,είναι η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται οικονομικά ,ώστε να ελαφρύνουμε τον  πόνο τους, πραγματικά και μεταφορικά.
Με το σκεπτικό αυτό από την θέση του λειτουργού Υγείας  επί 30 χρόνια , αποφάσισα μία ημέρα της εβδομάδας , κάθε Παρασκευή ,  την  λειτουργία του Οδοντιατρείου  ως ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
Την ημέρα αυτή θα δέχεται ασθενείς  με οικονομικά προβλήματα με ειδικά χαμηλές αμοιβές για τις απαραίτητες και επείγουσες θεραπείες .
Η ελαχίστη αυτή αμοιβή είναι απαραίτητη για την πληρωμή των εξόδων και την διασφάλιση της συνέχειας αυτής της προσφοράς.
Η προσφορά αυτή έχει ως εξής:
1. Σε Ανέργους με ΕΝ ΙΣΧΥ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Έκπτωση 80% στο τιμολόγιο που ισχύει εδώ και 4 χρόνια
2.     Σε Ανέργους Εγκύους ΔΩΡΕΑΝ Οδοντοθεραπεία.
3. Στα παιδιά των Ανέργων μέχρι 12 ετών  θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ Οδοντοθεραπεία.
4.      Στα παιδιά των Ανέργων από 12-18 ετών ΔΩΡΕΑΝ
5.  Σε συνταξιούχους και πολυτέκνους με οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 Ευρώ έκπτωση 60%.
6.    Σε συνανθρώπους μας απεσταλμένους από φιλανθρωπικά Ιδρύματα  όπως Ιδρύματα της Εκκλησίας , Χαμόγελο του παιδιού, Γιατροί του  κόσμου , Άρτος & Δράση κλπ ΔΩΡΕΑΝ Οδοντοθεραπεία.
7.     Σε μέλη θεραπευτικών κοινοτήτων ΔΩΡΕΑΝ Οδοντοθεραπεία.

Παράδειγμα των χαμηλών τιμών για ανέργους :

Καθαρισμός 10 Ευρώ.
Σφραγίσματα από 10-15 (αναλόγως την περίπτωση ).
Εξαγωγή 10  Ευρώ.
Απονεύρωση 30-40  Ευρώ.
Στεφάνη Μεταλλοπορσελάνης 80 Ευρώ.
Στεφάνη Μεταλλοακρυλική 60 Ευρώ.
Μερική Οδοντοστοιχία 330 Ευρώ.
Ολική Οδοντοστοιχία 300 Ευρώ.

Ανάλογες τιμές και στις άλλες περιπτώσεις.
Και πάντα βέβαια με την ίδια  ποιότητα εργασιών που ισχύει για όλους τους ασθενείς.
Η παραπάνω προσφορά ισχύει για τα άτομα που αποδεικνύουν με επίσημα έγγραφα ( κάρτα ανεργίας, Φορ. Δήλωση κλπ) ότι είναι σε οικονομική αδυναμία και δίδεται με απόλυτη   εχεμύθεια .
Το Οδοντιατρείο Αλληλεγγύης θα ξεκινήσει την λειτουργία του από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 και θα  λειτουργεί κάθε Παρασκευή από 10.00 πμ- έως 5.00 μμ και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως.
Επικοινωνία  καθημερινώς (Δευτέρα-Πέμπτη ) 10.00 έως 20.00.
Στο παραπάνω εγχείρημα έρχεται να συνεισφέρει και ευχαριστούμε γι’ αυτό , το Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο ΛΩΡΕΝΤΗΣ Α.Ε. ( ISO 9001) με τις ειδικές τιμές Οδοντοπροσθετικών εργασιών για τις παραπάνω περιπτώσεις , η Νοσηλεύτρια ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΑΘΗΝΑ για την αφιλοκερδή βοήθεια της καθώς και η φοιτήτρια της Οδοντιατρικής ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ .
Πέραν των ανωτέρω και επειδή η κρίση πλήττει τους πάντες , δίδεται σε όλους τους ασθενείς η δυνατότητα της αποπληρωμής της θεραπείας τους έως και  σε 10-12 δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας η συναλλαγματικών.
 Διαδώστε την πιο πάνω προσφορά σε όλους αυτούς που τη έχουν ανάγκη.
Ελπίζω αυτή η προσφορά να δώσει μια ελάχιστη ανακούφιση σε αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη και βέβαια για  όσο χρόνο  και εμείς αντέξουμε σωματικά  και βέβαια οικονομικά.

Σεπτέμβριος 2013

 Κριτσωτάκης Σταύρος
Χειρ.Οδοντίατρος
Λ.Αλεξάνδρας 215
Αμπελόκηποι
ΑΘΗΝΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.